„БОЛИВУД“ НАЕМА 300 РОМИ ЗА АКТЬОРИ В ИНДИЙСКИ ФИЛМИ

контакти

300 наши роми ще участват в три индийски продукции, които ще се снимат в България. Това, цитирана от trud.bg, заяви във Варна министърът на туризма Николина Ангелкова.

Част от локациите на снимките са съгласувани между Министерството и индийските продуценти. Те ще бъдат във Варна, Албена, Златни пясъци, Банско, Девин и София. Все още се подбират места по Южното Черноморие.

В един от филмите главен герой ще бъде най-популярния индийски актьор Шарук Кхан, смятан за краля на „Боливуд“ – индийския аналог на „Холивуд“.

В момента всички в Индия се питат защо Кхан е избрал да снима в България и търсят информация за страната. Това е един от тримата най-богати актьори в света, от който се интересува публика от милиарди хора. Умишлено сме подбрали курортни дестинации за снимките, за да могат индийците да ги видят, гледайки филмите. Много е важно и как индийските актьори ще се изкажат за времето прекарано в България, когато се върнат у дома, заяви Ангелкова.

Тя допълни, че филмът с участие на Шарук Кхан ще се снима тази година и се очаква на екран през следващата. Нашите роми най-вероятно ще бъдат ползвани за статисти на трите продукции.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук