Божидар Петков, 4-ти в листата на ГЕРБ: Да работя за Димитровград е най-правилното решение

контакти

През годините имах възможности да замина за чужбина или големите градове на страната… Днес обаче осъзнавам, че съм взел най-правилното решение за мен и семейството ми, като избрах да работя за Димитровград, споделя Божидар Петков, 4-ти в листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ, с номер 7 в бюлетината.

Избрал съм хората, с които искам да работя и знам, че това е най-добрият отбор от професионалисти, които знаят как, могат и искат да развиват Димитровград в най-добрата посока, категоричен е той.

Божидар Петков е сред познатите лица на ГЕРБ и вече има опит като общински съветник. Активно работи в две от комисиите на НСОРБ, тази по Европейски програми и проекти и комисията по Икономика, регионално развитие и благоустройство. Магистър по икономика и управление в Икономически университет – Варна.  Днес той успешно развива собствен бизнес, който съчетава със семейство и две малки деца. Владее английски език.

[wonderplugin_video videotype=“mp4″ mp4=“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук