БНТ ТАКСИ ВОЗИ В ДИМИТРОВГРАД И ХАСКОВО

БНТ Такси
контакти

Бнт – Такси „вози” из Димитровград в неделя. „Клиенти” режисьорът Орлин Джелепов събира на паркинга до Спортната зала, но сам призна, че не му се отдава лесно. Едва четирима измежду десетки поканени се решили да говорят с чаровната Боряна Каменова. По-късно следобед събеседниците се увеличили с още двама. В града явно преобладават срамежливите, коментира режисьорът.

Разговорите екипът стартира с възприемане на новото лого и бранд, с които България смята да привлича чужди туристи. Трябва ли със снимки на хора, които не са българи и места, които не са в България да се представя страната?, пита репортерката. Но, това бе само част от темата. Както навсякъде, и в Димитровград мнения се събираха за живота в различните му аспекти.

През следващите дни обиколката продължава в Хасково. Пътуваме много из страната, срещаме различни хора, чуваме различни мнения, попадаме на невероятни ситуации, понякога. Идеята е разговор като в обикновено такси, все едно клиент говори с шофьора за живота около него. Едно го вълнува, друго го радва, трето го ядосва или му е безразлично, синтезира „превозваческата дейност” на БНТ Орлин Джелепов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук