БЛЯСЪК И СТИЛ В GOLD LABEL С ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА ОТ ШЕФ МАНЧЕВ

В бляскава и стилна обстановка открит бе снощи ресторант Gold Label в Димитровград. Основно действащо лице беше известният кулинар Шеф Манчев, специално поканен от собственика на заведението Иван Гочев. В началото водосвет отслужи архиерейският наместник отец Георги Тодев.

Поздравявам Иван и семейството му, че се стараят и имат желание да правят нещо добро в Димитровград, където идвам за първи път. Винаги съм твърдял, че ресторантите не трябва да са много, но трябва да са качествени. Нека да е малко, но да е качествено. Това е формулата на успеха, каза при откриването Шеф Манчев.

Известният кулинар дирижираше обстановката в кухнята на Gold Label, което често изправяше на нокти персонала. Когато приготви специалитетите си, Шеф Манчев мина да поздрави гостите на ресторанта. Спря се на всяка една маса, за да поговори с хората и да раздаде автографи. Мнозина бяха дошли с неговата книга, където майстор-готвачът пишеше послание.

Освен на хубава храна и обстановка, гостите се радваха и на живата музика, изпълнявана от известната димитровградска група Nord Band. Музикантите ще свирят всяка вечер през декември.

olea-625-50 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук