Близо 1000 ментета разтовариха от автобус, след проверка

контакти

Близо 1000 ментета са били открити в автобус, след проверка на полицаи от димитровградското управление на Републикански път Е80, в посока от Димитровград за Хасково.

Униформените спрели автобус „СЕТРА“, управляван от 51-годишен от село Върбен, община Кирково. В товарното отделение е установено наличието на голям брой стоки -тениски, спортни обувки и парфюми, носещи словно и/или графическо изображение на защитени търговски марки – 967 броя.

В хода на проверката е изяснено, че стоките са притежание на 23-годишен пътник в автобуса. Той не представил документ за произход на стоката, както и такъв, удостоверяващ съгласието на притежателите на изключителните права на защитените марки да ги използва в търговската си дейност.

По случая е образувано досъдебно производство. Нарушителят е задържан е за срок до 24 часа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук