БЛАГОТВОРИТЕЛНО ОРГАНИЗИРАТ КОНЦЕРТ ЗА НОВ ЖИВОТ И ПИЕСА ПО УДИ АЛЪН

За две благотворителни инициативи съобщиха днес координаторът за Хасково на фондация „Искам бебе“ Антоанета Стефанова и младият актьор, част от театрална школа „Апропо“ – Тодор Славов.

Първата се отнася до концерт, организиран от „Искам бебе“, с помощта на Община Димитровград и мотоклуб „Викингите“. Той ще се състои на 22 ноември в спортна зала „Младост“, от 18:30 часа. В концерта ще се включат „Таралежите“, „Стрийт дъст“, „Звездица“, „Гранд илюжън“ и гостите от Пловдив „Кросс файър“.

Входът е свободен, като желаещите могат да дарят средства, закупувайки си от базар в залата ръчни творби на доброволци. Така те ще подкрепят каузата за раждането на един нов живот, заяви Антоанета Стефанова. Тя допълни, че по-рано същия ден, от 15:30, в хотел „Славяни“ ще се проведе среща с фондация „Майки за донорство“. На нея ще се разисква проблема за даряването на яйцеклетки, т. нар. репродуктивен материал.Todor-Slavov

Другата благотворителна изява организират от театрална школа „Апропо“, към „Детски и младежки център“. Те ще представят премиерата на „Кошмар“, по пиесата на Уди Алън – „Смъртни схатки“. Заповядайте на 27 ноември, от 18:00 часа,  бившето кино „Химик“, канят от „Апропо“.

Това е шеста премиера на театралната школа.  Входът и тук ще е свободен, като ще има кутии за дарения. Те ще отидат за 9-месечната Вики от Хасково, която остана сираче, съобщи Тодор Славов. Той, заедно с Делчо Георгиев са в ролите в „Кошмар“. Славов е също така асистент режисьор, сценичната версия и постановка е дело на Делчо Тодоров.

delchev2 ban

rk4_banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. За Вики е супер, но за фондация „Искам бебе“ НЕ и просто защото от общината ви дават 10 000лв. на година! Отчет някой направи ли? Сега за Димитровград ли ще се събират парите или ще заминат в бездънната софийска фондация?

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук