Благотворителност за лечение на спортист – стоматолог в Димитровград

контакти

Благотворителен концерт в подкрепа на треньора в димитровградския боксов клуб „Спартак” – стоматологът д-р Яни Тумбалов, организира Народно читалище „Хр. Ботев”. Датата е 19 февруари, мястото – Спортна зала „Младост”, часът – 18:30. В концерта ще се включат танцови колективи от града и общината.

Инициативата е в подкрепа на наш съгражданин,който се нуждае от спешна, животоспасяваща операция. Яни Тумбалов е човек, лекуващ и помагащ на хората, спортист с постижения. Сега се нуждае от нашата подкрепа.Близките на семейството са събрали сумата за самата операция на бял дроб, която е сложна, ще бъде извършена от екип гръдни и кардио хирурзи и изисква скъпоструващо следоперативно лечение. Операцията и останалите манипулации са в чужбина, където единствено предлагат възможност за извършване на този вид лечение. Подробностите ще бъдат съобщени от близки на семейството по време на концерта, информират организаторите.

 Помощ може да се окаже със закупуване на покана на стойност 5 лв. Могат да се вземат в събота и неделя от  улица „Беласица“ №3, първи етаж, кабинет 108. От понеделник покани ще има и в Рентгенов стоматологичен кабинет „Гечев“, срещу Основно училище „А. Константинов”,  Народно читалище „Христо Ботев -1902″, което се намира в сградата на бившето кино „Медея” и книжарница „Знание“.

Банковата сметка в която също могат да се дарят средства, е в Експресбанк, с IBAN: BG 25 TTBB 9400 1513 0002 13 – Яни Димитров Тумбалов.

Благодарим на всички,които ще помогнат на Яни! Вашата морална подкрепа е много важна за него и му дава сили да се бори, споделя в съобщение до медиите председателят на читалището Ирина Костадинова.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук