Благотворителен турнир по мини футбол организират в Димитровград

Благотворителен турнир по мини футбол се организира на 30 ноември и 1 декември в Димитровград. Инициативата е под надслов  „Help cup”, а набраните средства ще отидат за лечението на малката Радост Дукова от Димитровград.

5-годишното момиченце е родено с детска церебрална парализа и семейството ежедневно се бори за подобряване на състоянието й. Провежда се скъпоструващо лечение в Истанбул.

Началото на турнира е от 12:00 часа, а мястото – игрището с изкуствена трева на стадион „Раковски”. Ще участват 9 отбора – 8 от Димитровград и 1 от Хасково. Инициаторите приканват хората да подкрепят събитието и лечението на Радост.

Любителите на мини футбола в Димитровград традиционно дават рамо на благотворителни каузи. Миналата година от турнира бяха набрани средства за лечението на 7-годишният Ангел Гачев от Харманли. През 2018 г. се събираха пари за лечението на децата Радост и Габи от Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук