Благотворителен спектакъл набира средства за пострадал писател

Николай Ганчев
контакти

Благотворителен спектакъл в димитровградския Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ ще набира средства за писателя Николай Ганчев, който не много отдавна пострада след падане от велосипед.

С две прояви ОДТ „Апостол Карамитев“ ще отбележи Международния ден на театъра – 27 март.

От 18.00 часа ще се състои изложба на театрални плакати във фоайето на театъра, с автор Люба Томова.

От 19.00 часа ще започне благотворителният спектакъл „Ши зи Шекспир“ – „В помощ на Николай Ганчев“. Поканите за спектакъла ще бъдат на стойност 5 лева и ще могат да се закупят от касата на театъра!

Николай Ганчев е член на Съюза на българските писатели и сред основателите на димитровградското читалище „Култура-2002“, баща на две деца. В началото на месец юни миналата година той претърпя инцидент с велосипед и пострада сериозно. До момента са му направени три тежки операции – в болници в Пловдив и София. Предстои му четвърта, отново в София.

В момента си е у дома в Димитровград, но за следващата операция, рехабилитацията и лечението му, които ще продължат дълго, са необходими още немалко средства, с които семейството не разполага.

Банкова сметка за дарения:

Николай Кръстев Ганчев

02/0000000028278345

IBAN BG14STSA93000028278345

BIC STSABGSFПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук