„БЛАГОРОДНИЯТ ИСПАНЕЦ“, ЛЮБИМ НА ПУБЛИКАТА В ДИМИТРОВГРАД

театър Апостол Карамитев
контакти

Благородният испанец“ е любим спектакъл на димитровградската публика за 2012 г., пресъздаден на сцена от театър „Мелпомена“ – София.  Постановката е получила оценка 5,92. На второ място зрителите класираха „Между два стола“, само с единица по ниска бележка. Трета остана постановката „Халосник“, съобщи на пресконференция временният директор на общински театърАпостол Карамитев“, Тодор Боянов.

Плакет за вота на публиката от софийския храм на Мелпомена получиха актрисата Мария Статулова, играла в „Благородния испанец“, и мениджърът Светлин Стоилов.

За всяко представление се разпечатват по 200 анкетни карти, на половина от местата в театъра. Средно от всяко от тях зрителите връщат по 80, допълниха от „Апостол Карамитев“.

Обявяването на любим спектакъл датира от края на 2011 г. Тогава екипът решава да включи в анкетните карти оценка на постановките. Преди това с тях е определяна само наградата  „Любимец 13“, датираща от седем години.

С комедията „Досадникът“ ще започне театралната година в общинския театър. Спектакълът ще гостува на 2 февруари /събота/, от 19 часа. На димитровградска сцена ще играят известни актьори от най-популярните телевизионни предавания и филми.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук