БЛАГОДАРНОСТ: КМЕТ ХВАЛИ ПОЛИЦАИ ПРЕД ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР

Поздравление до министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов, директора на Областната дирекция на МВР в Хасково комисар Ангел Цанков и началника на Районно управление „Полиция“ – Димитровград гл. инспектор Ангел Дулев изпрати кметът Иво Димов. То е по повод проявения професионализъм на служителите на полицията в Димитровград по време на проведените предсрочни парламентарни избори. В адресираното до министъра, директора и началника се казва следното:

С израз на уважение Ви изказвам благодарност за проявения професионализъм на служителите на РУП Димитровград, относно поддържането на реда при произвеждането на предсрочните парламентарни избори.

Добрата организация на работа на територията на община Димитровград спомогна за нормалното протичане на изборния процес и предостави възможност за изразяване на достойна гражданска позиция, право на всеки гражданин.

В заключение, изразявам своята увереност, че и занапред органите на реда ще продължат да работят успешно в борбата с престъпността, корупцията и негативните явления в обществото, с цел осигуряване реда и спокойствието на гражданите на Република България.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук