Бисер Петков остава социален министър, обяви Борисов

Бисер Петков остава министър на труда и социалната политика. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Измир, където той е гост на церемонията за откриването на Трансанадолския газопровод, по информация на БНР.

„Тази сутрин реших Бисер Петков да остане социален министър“, каза Борисов, цитиран от агенциите. И допълни, че преди да потегли за Турция, наредил на министъра да остане и да си върши работата.

В понеделник от Министерски съвет разпратиха прессъсобщение, че Бисер Петков е подал оставка по своя инициатива, след като информирал премиера в разговор, че не може да се справи с недоволството на протестиращите майки на деца с увреждания. Борисов обаче гледал телевизия тази сутрин и установил, че протестиращите майки са недоволни от оставката, защото са постигнали разбирателство с Петков и техни представители участват в работната група, която изготвя проектозакона за личната помощ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук