Бизнес пътеводител издават Община Димитровград и „Тракия Тех“

Община Димитровград и “Тракия Тех” продължават стратегическото си партньорство по разширяване на индустриалните зони в южна България с издаването на нов бизнес пътеводител на града. Идеята му е да затвърди имиджа на Димитровград като притегателна дестинация за инвестиции и млади професионалисти, информират от администрацията. Уточняват, че на пресконференция на 10 октомври представители на екипа на „Тракия Тех“ и социологическа агенция „Ноема“ ще дадат повече информация за стъпките и очакваните резултати до края на 2018 г.

Стратегическа цел на Община Димитровград е обръщане на демографския тренд към ръст на населението, увеличаване на броя на младите хора, които остават в града след завръщане на гимназия, привличане на професионалисти и таланти от други градове и от чужбина. Основа за постигане на тази стратегическа цел е утвърждаване на идентичност, брандиране и популяризиране на града, допълват от администрацията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук