БИГ БРАДЪР ДЕБНЕ ОТ ПАТРУЛКИ

Биг Брадър
контакти

От 16 до 20 ноември пътните полицаи в Хасково ще повишат наблюдението с камери и ще следят за несъобразена скорост. Особено внимание ще обръщат на пешеходните пътеки и местата с повишен риск за пешеходците. Операцията е във връзка със световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия – 18 ноември, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Екипите на полицията ще се позиционират най-вече по бул. „Съединение“ и бул. „Освобождение“. В посочените дни засилено присъствие ще има в часовете от 9 до 11 и от 14 до 16 часа.

От дирекцията констатират, че през от началото на годината до края на октомври ПТП-та са се увеличили със 154 броя. През 2011 г. за същия период те са били 884, а през 2012 г. набъбват до 1038. Увеличили са се и нарушенията по Закона за движение по пътищата. През миналата година те са били 29 283, а през настоящата 35 720, с 6437 нарушения в повече.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук