Бившият шеф на МВР – Хасково на служба в София, ще подпомага вътрешния министър

Бившият директор на МВР – Хасково старши комисар Ангел Цанков получи служба в София. Той ще е на пряко подчинение на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Информацията потвърдиха от пресцентъра на вътрешното министерство. Ангел Цанков временно е назначен в звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи, съобщиха от пресцентъра, като допълниха, че към момента нямат допълнителни подробности на какъв пост е назначен.

Начело на МВР – Хасково временно бе преназначен старши комисар Венцислав Кирчев. Поста той зае от началото на юни тази година. Това стана два месеца след като Ангел Цанков претърпя катастрофа.

В информацията, тогава, бе посочено, че Кирчев ще е на тази длъжност до завръщане на титуляра, но не по-късно от 1 година. Титулярът Цанков обаче отива в София…

На снимката: Ангел Цанков с револвера си „Смит и Уесън”, 38 кал., с който бе награден от вътрешния министър през 2017 г.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук