БИВШИЯТ КМЕТ ШИШКОВ: ДИМИТРОВГРАД СТАВА ПО-ХУБАВ, НО НЯМА ХОРА И ПРЕДПРИЯТИЯ

Димитровград става по-хубав, но в сърцето ми не изглежда добре, защото ги няма хората и предприятията. Това заяви бившият кмет на Димитровград Христо Шишков. Днес той се разходи из града заедно с досегашния градоначалник Иво Димов, който от днес е в отпуск. Двамата посетиха новото кръгово до автогарата, жп надлеза при Водната кула и други места, където се осъществяват ремонти.

Dimov-ShishkovПрекарал съм 20 години като ръководител – 12 като кмет и 8 като първи секретар. Когато дойдох, нямаше пешеходна зона по бул. „България“, нямаше Търговски дом, нямаше Партиен дом, площадът беше само бетониран…, разказа с вълнение Шишков.

Редно е да има уважение и приемственост между хората, които са били ръководители. Всеки е оставил частица от себе си при управлението на Димитровград, всички кметове досега, някои повече, други – по-малко. Факт е, че от доста години такова мащабно строителство не е правено, коментира Иво Димов.

Не чакайте да ви хвалят, обърна се Христо Шишков към следващите градоначалници. Бившият управленец сподели, че много неща му липсват от едно отминало време. Според него, един кмет трябва да бъде добър по душа. Не може да имаш качества, в противен случай, каза той.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук