БЕЗ НАВОДНЕНИЯ, СЛЕД ПОРОЯ СНОЩИ, ВНИМАНИЕ ДНЕС

контакти

Без проблеми в Димитровград  засега, след пороя снощи. Няма регистриране или оплакване от наводнени участъци. Никой не е сигнализирал при нас или да се е обаждал на тел. 112 за кризисни ситуации. Нивото на река „Марица“ също е в нормални граници. Това каза дежурният към общината Атанас Петков. Той допълни, че в кв. „Черноконево“ също всичко е нормално. Там при по-обилни валежи ситуации понякога стават с изпускателни клапи, наводняващи определени улици. Другото място, където обикновено има локални наводнения, е кв. „Мариино“. За ситуацията попитахме новия кметски наместник Анастас Коцев, встъпващ в длъжност от днес. Няма наводнени участъци, каза той.

Хората трябва да внимават днес. Оранжев код на 12 юни е обявен за Хасково, както и за областите Смолян, Кърджали, Стара Загора, Сливен, Габрово, Разград, Шумен, Търговище и Велико Търново. Прогнозата за времето предвижда обилни дъждове и гръмотевици. На места е възможно водният стълб от интензивните превалявания да достигне от 30 до 50 л/кв. м. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук