БЕЗ ЛЕНТА СВИЛЕН НЕЙКОВ ОТКРИ САЛОН И ПЛОЩАДКА

Свилен Нейков
контакти

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков откри днес в ОУ „Алеко Константинов” – Димитровград, две нови спортни съоръжения – физкултурен салон, лекоатлетическа писта и прилежащи игрища по бадминтон.

Той даде старт на лекоатлетическа обиколка и поздрави учениците. Липсваха традиционните менче с вода и рязане на лента.

На откриването бяха още кметът Иво Димов, председателят на Общинския съвет Стефан Димитров, и главния експерт към Министерството на физическото възпитание и спорта Силвия Тенчева.

Проектът е на стойност стойност 250 хил. лв., от които 24 хил. лв. са финансирани от общината. Реализиран е по програма Н-1 на Министерството на физическото възпитание и спорта.

ИХТИБАР

За събитието в димитровградското училище министър Нейков закъсня с повече от половин час. Това създаде голям дискомфорт на учениците, които го очакваха строени в двора на школото. Причината, както се коментира сред множеството, бил обяд в Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук