БЕЗ ВЛАКОВЕ ДО ЯБЪЛКОВО И СВИЛЕНГРАД, ОСИГУРЯВАТ АВТОБУСИ

От 3 юни влакове няма да се движат до Ябълково и Свиленград. До посочените дестинации пътниците ще трябва да ползват автобуси, осигурени от изпълнителя на обекта по жп линията „Терна“. Влаковете до Подкова и Стара Загора продълават да се движат. Повече подробности по разписанието може да получите на Информация гара, на тел. 0391/6 66 22.

Причина за въведането на мяраката са ремонтите на жп гарата в Димитровград. Пътуващите до Пловдив трябва да вземат автобуса до Ябълково, където ще правят връзка с влака. Това положение, що се отнася до Ябълково, ще остане до 3 август. До Свиленград след тази дата ще продължи извозването с автобуси. Към момента не е ясно къде точно ще бъдат позиционирани те, но ще бъдат в района на новата автогара. От южния край на ул. „Първи май“ това е невъзможно заради ремонтите по Водния цикъл.

Новите перони на гарата вече са почти готови, прави се козирката на гарата, както и вътрешните ремонти. Обособява се също така пространство за трудноподвижни хора и майки с деца. Междувременно, билетните каси, които бяха три, са редуцирани на две. В една от тях е преместено бюро „Информация“.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук