Безплатен транспорт за Архангелова задушница в Димитровград

контакти

По повод Архангелова задушница, която ще бъде тази събота, 4 ноември, Община Димитровград осигурява безплатен транспорт.

За удобство на гражданите, които желаят да посетят своите починали близки до Новия и Стария гробищни паркове, автобусите ще се движат по познатото разписание и ще обслужват линиите през целия ден. Първият тръгва в 8.30 ч. от спирката пред храм „Св. Димитър“ за Новия гробищен парк. Разписанието може да видите на снимката под текста.

От Общинско предприятие „Траурен обреден дом“ са се погрижили чешмите в парковете да работят, подготвена е и ритуална маса с пита, свещ и жито, за душите на тези, чийто близки не могат да ги посетят в деня на задушница.

Същевременно на гробищният парк в кв. „Черноконево“ от повече от месец има нова беседка и видеонаблюдение на входа, с цел да се предотвратяват вандалски посегателства.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук