БЕЗПАМЕТНА ЛЮБОВ В ТЕАТЪРА – ЕДНА ШАНТАВА КОМЕДИЯ

контакти

На 14 май, от 19 часа, на сцената на театърАпостол Карамитев“ ще гостува спектакъла „Безпаметна любов“. Една шантава комедия от Валентин Красногоров. Участват Искра Радева, Станка Калчева, Пламен Сираков, Антон Радичев, Стефан Стефанов. Елате, за да се посмеем заедно, канят от храма на Мелпомена

Ще станете свидетели на една поредица от недоразумения, обясними за останалите герои и необясними за главния герой. Тази много забавна на пръв поглед комедия на места изобилства от сатирични, гротескни и абсурдни сцени, които артистите изпълняват с неподправена искреност. „На всички ни трябват пари“! – възкликва един от героите. „И щом ги имаме, вместо сивото ежедневие на този гаден живот, не е ли по-добре да рискуваме, да поставим всичко, което имаме на рулетка и да играем ва банк”. Героите преследват тази цел настървено.

Постановката е дело на софийския театър „Искри и сезони“. Режисьор е Димитър Стоянов, сценография – Невена Кавалджиева.

Билетите вече се продават на касата, на цени от 12 и 10 лева. Места може да се запазят и на лично съобщение във Фейсбук на страницата на театъра. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук