БДЦ ИЗДИГА МАГЕТО ЗА КМЕТ НА КРУМ

Георги Ангелов, известен като Магето, е кандидатът за кмет на село Крум на Български демократичен център. Кандидатурата му обяви областният координатор на БДЦ и кандидат за кмет на Димитровград Юлиян Семерджиев.

Вече е традиция в нашата партия да издигаме за кандидат-кметове хора, посочени от местните жители, както е и в случая с г-н Ангелов, избран от местните структури на БДЦ в село Крум, след проведено събрание, коментира Семерджиев.

Георги Ангелов  е бил дългогодишен кмет на селото, преди настоящия управник на Крум. Той е човек с опит и хъс за работа. Известен е сред жителите като предприемчив и упорит човек. Познава проблемите на населеното място и с мъка констатира, че към момента то се управлява немарливо и безотговорно, констатират от структурата на БДЦ.

Оставих селото в образцов вид, а сега виждам, че всичко тъне в разруха. Не пестих сили и средства, влагал съм дори и собствени такива, за да сбъдна мечтата си и да видя село Крум като модерно и чисто село, не скрива вълнението си Георги Ангелов.

По негово време бе изграден спортен комплекс, включващ стадион, баскетболно игрище, открит плаж на Марица. Спортният комплекс бе посещаван от множество младежи, голяма част от училищата в общината провеждаха спортни събития там, спомнят си жители на населеното място. Пак по негово време, не е допускано образуването на микросметища, улиците са били в перфектен вид, с боядисани тротоари и поддържани тревни площи. Не е забравено и времето, в което футболният отбор бе във „В“ група.

Желанието на Георги Ангелов е да върне превърне Крум отново в образцово село. Имам силите и желанието да го направя отново. Заявката ми за кмет не е самоцел, а е продиктувана от желанието ми да възстановя постигнатото от мен преди години и да реализирам множеството нови идеи които имам, казва той.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук