БГ ОБЩИНИТЕ С УЛТИМАТУМ КЪМ НОВИТЕ УПРАВЛЕНЦИ

В сдържан ултимативен тон от Националното сдружение на общините в Република България заявяват, че в бъдеще ще подкрепят само тази централна власт, която реално решава проблемите на общините и гражданите. Посланието е насочено към следващото 43-о Народно събрание и политическите сили.

Повече няма да позволим централизация, задушаване на местното самоуправление, възлагане на отговорности, без ресурси и условия за изпълнение, да започваме от нулата с всяка следваща централна власт. Настояваме децентрализацията и овластяването на гражданите да стане част от националните приоритети, се казва в посланието.

Призивите се отправят към новоизбраните народни представители и новото българско правителство. Нека направим всичко възможно да развием европейски тип местно самоуправление, настояват от НСОРБ. Повече вижте ТУК.

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

rk4_ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук