БАЩА ЩЕ СЕ ПАЛИ, РАЗДЕЛЯТ ЛИ ГО С ДЕТЕТО МУ

контакти

Обитателят от общежитието на ул. „Вапцаров“ 15 – Тодор Кръстев заплашва да се самозапали. Бил в списъка на тези, които можело да ги изгонят от сградата. Ако ме махнат, детето ми трябва да отиде в дом. Направят ли това, ще се самозапаля пред общината. Няма за какво друго да живея, обясни той. Каза още, че майката на детето е в Испания. Тя притежавала родителските права, но правел опити да се прехвърлят на него. Така ще може да взема детски. Близки нямал, които да му помогнат. Единствено разчитал на майката на жена си. Тя обаче си имала друг живот и рядко се отзовавала. Работил в „Неохим“ и всичко било добре, защото вземал хубава заплата. Самият той казва, че сега бил на борсата. Имал да дава 1000 лв. задължения към общината.

Със ситуацията се запознал лично заместник-кметът Светослав Стойков. Той говорил на място с хората, както и с Тодор Кръстев. Заместник-кметът потвърди, че и пред него е изразил намерението за самозапалване, ако му отнемат детето. Това е една от причините да не е сред нарочените за махане от общежитието. Гледан е обаче зорко, с направени нееднократни предупреждения да спазва реда, свързани с жалби срещу него. Трима от обитателите вече не живеят в сградата, заради множество оплаквания. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук