БАНКЕРИ СПАСИХА БАБА ОТ ИЗМАМНИЦИ, ПОДЛЪГАЛИ Я ДА ТЕГЛИ ПАРИ

newbeautyИзмамници подлъгали възрастна жена да изтегли спестяванията си, от 2000 долара, от банка в Хасково. Банкери, обаче, забелязали, че тя е видимо притеснена. Това ги подтикнало да сигнализират в полицията, информират от Областната дирекция на МВР.

В разговор с криминалистите, 75 годишната споделила, че преди часове, на домашния й телефон позвънил мъж, представил се за лекар. Той обяснил, че трябва да внесе пари в НОИ, за спешно лечение на нейна близка. Хасковлийката разказала, че дала своето описание на мнимия медик, който трябвало да я чака пред банката.

Криминалистите се разположили около институцията. В момента на предаване на парите от възрастната жена на мъж, те му щракнали белезниците.

Задържани са и други двама измамници, част от престъпната схема. Тримата познайници на полицията са задържани до 24 часа, по образувано досъдебно производство. Двама от тях, на 20 и 33 години, са от Стамболово, третият, на 27 години, е от Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук