БАЛОВЕТЕ ЗАПОЧВАТ, ПОЛИЦИЯТА СЪВЕТВА АБИТУРИЕНТИ И РОДИТЕЛИ

контакти

През май традиционно започват баловете на завършващите средни училища в Димитровград и страната. Еуфорията завладява последните мигове на хората като ученици, както и техните родители и близки.

За осигуряване безопасността на празнуващите полицията ще осигури охрана на реда в районите на училища, маршрутите за придвижване, както и около заведенията, в които ще се провеждат тържествата. Мерки са взети и за ограничаване използването на пиротехнически изделия. Засилени проверки ще има за употреба на алкохол от страна на шофьорите, следейки и това дали имат книжки. Органите на реда съветват родителите да не предоставят личния си автомобил на своите деца, макар и правоспособни, тъй като в особено емоционално състояние могат да допуснат нежелани ситуации по пътищата. Допълват, че могат да вземат колата, без разрешение. Затова трябва да внимават дали ключовете – основни и резервни – са останали вкъщи.

Униформените съветват всички абитуриенти да внимават със смелите решения. Да внимават и с приятелите си, които в еуфорията могат да се подведат по рискови действия. Не забравяйте, че тази нощ се изпълняват вашите желания и вие в най-голяма степен може да въздействате, казват от полицията, пожелавайки на всички младежи от випуск 2013 незабравима празнична нощ и успешен старт в живота като големи хора. Към пожеланията се присъединява и екипът на Известник.инфо. На добър час! Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук