Базар в Димитровград набира средства за пострадал писател

Николай Ганчев
контакти

Четиридневен благотворителен базар за писателя Николай Ганчев организират в Димитровград.

Той е пострадал тежко наскоро при падане от колело, вследствие на което е счупил шийни прешлени. Ганчев е претърпял две операции. Първата от тях – в Пловдив, втората – в София. В момента си е вкъщи, но рехабилитацията и лечението ще продължи дълго и ще са необходими още немалко средства.

Базарът ще се проведе в периода от 31 август до 2 септември, от източната страна на сградата на Община Димитровград, където ще има негови книги и сувенири. Ако желаете да помогнете, може да го посетите от 18.00 до 22.00 часа, в четирите дни.

Николай Ганчев е член на Съюза на българските писатели, сред основателите на димитровградското читалище „Култура 2002“, което инициира благотворителната кампания. Там, както и в Градска библиотека „Пеньо Пенев“, има кутии за дарения.

Същевременно, може да дарите и по банкова сметка, която ще откриете в коментар, в споделената публикация, отдолу:Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук