Бабин пазар ще заработи най-късно до средата на април

На пълни обороти новият Бабин пазар в Димитровград се очаква да заработи най-късно до средата на април месец. Преди това трябва да минат търговете за масите, обявени в три последователни дни – на 12, 13 и 14 март, след което има технологично време, за да влезнат в сила заповедите. Това сподели кметът Иво Димов на днешното заседание на Местния парламент, след питане на общинския съветник Стефан Венков.

Въпрос на личен избор на търговците е, след като влязат във владение на съответните обекти, кога ще си пренесат стоката. Ние ще дадем реалистичен срок, за да имат достатъчно време да се преместят и да започнат да функционират, допълни градоначалникът.

Първите търгове, за помещения /магазини/ вече минаха. Умишлено те бяха изтеглени по-рано, за да имат време търговците предварително да започнат да ги подготвят.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук