Атанас Зафиров влиза в Парламента от Враца, депутат става и Смиляна Нитова

Ние сме БСП – силни сме и единни!, категоричен е заместник-председателят на партията

контакти

На парламентарните избори на 2 април Атанас Зафиров водеше две листи на „БСП за България“ – в изборни райони Хасково и Враца, в които коалицията има по един мандат.

Зафиров, който е и заместник-председател на БСП, взе решение  да стане народен представител в следващото 49-то Народно събрание от района на Враца.

Така народен представител в редиците на БСП ще е и Смиляна Нитова. Тя бе втора в листата на формацията за изборен район – Хасково, който ще има двама представители на социалистите в следващия Парламент.

Днес се наложи да взема трудно политическо решение. След сериозен анализ и многобройни разговори, преди малко подписах заявление до ЦИК, че отново ще представлявам в Народното събрание област Враца… На избраните пожелавам успех, благодаря сърдечно на всички наши избиратели, активисти, партийни ръководства, коалиционни партньори, членове на изборната администрация, доброволци и всички онези, с които в този един месец дадохме всичко от себе си, за да постигнем резултат, който макар и с малко, е по-добър от последните избори и в двете области, на които имах честта да бъда водач на листите на БСП за България! Ние сме БСП – силни сме и единни!, написа на фейбук профила си Атанас Зафиров.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук