АСФАЛТИРАТ УЧАСТЪЦИ, СЛЕД АВАРИИ, ОСВЕЖАВАТ МАРКИРОВКИ

newbeautyАсфалтиране на пътни участъци, на които е имало аварии, подхвана ВиК. Екип на Водното дружество бе рано тази сутрин на бул. „Георги С. Раковски“, в близост до кръстовището на новия булевард в Димитровград.

Има около 20 такива места в града, на които ще полагаме асфалт. Това не може да стане, веднага след аварията. Нужно е време, за да се слегнат земните маси, обясниха от ВиК.

Същевременно, от Общинско предприятие „Благоустрояване“ започнаха освежаване маркировката на паркоместата по Синята зона. Първото място е на отсечката до бившето кино „Миньор“. За целта са поставени конуси, които да ограничават спирането на автомобили, докато новата маркировка бъде положена и изсъхне.

По-късно освежаването на маркировките ще продължи и по другите места от Синята зона. Извикан бе и паякът, който ще отстранява пречещи коли. Шофьорите обаче няма да бъдат санкционирани, подчертаха от Общинско предприятие „Паркинги и гаражи“.

tivibearings banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук