Астор в „Господарят на магията”: Готови ли сте да бъдете измамени?

Театърът в Димитровград – тесен за желаещите да видят маговете

контакти

Готови ли сте да бъдете измамени? Този въпрос зададе Астор, снощи в ОДТ „Апостол Карамитев” – Димитровград, по време на спектакъла „Господарят на магията”, с участието на маг Теос.

Именитият български илюзионист, вероятно, имаше предвид, че фокусите са именно илюзия и се получават както трябва, когато човек практикува много. Представлението откри Теос, с няколко от своите номера. Фокусникът, междувременно, се извини на зрителите, които не успяха да намерят място в салона на театъра. А те никак не бяха малко. Много от тях останаха извън залата, роптаейки, че са дошли напразно.

Въпреки всичко, шоуто на маговете продължи. Най-интересно бе на децата, с каквито бе пълен салонът. Както си му е редът на подобни събития, част от тях се оказаха на сцената, като участници във фокусите. Астор подхвърли, че децата са най-наблюдателни и по-често виждат как стават номерата.

Един от поводите за спектакъла бе отминалия Международен ден на театъра, отбелязван на 27 март. На тази дата маговете показаха шоуто си и в хасковския театър. Освен илюзионисти, ние сме и актьори, посочи Теос.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук