АСОЦИАЦИЯТА НА ВЕЩИТЕ ЛИЦА С ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА ХАСКОВО

От няколко дни Българската асоциация на вещите лица и експертите има представител за област Хасково. Това е инж. Албена Желязкова. Тя самата също е вещо лице в съда към Окръжен съд – Хасково. Асоциацията развива много добра мрежа в Северна и Североизточна България, но за Южна България най-близкото представителство е било в Ямбол.

Albena-JelqzkovaЦелта на представителя е да направи подбор на специалисти, които да попълнят различните видове експертизи. Той трябва да бъде направен до края на годината, а списъкът на Асоциацията – подаден в съда. Идеята е да се постигне качество на експертните оценки, подпомагайки работата на съда, коментира Албена Желязкова. Тя представлява асоциацията по отношение на всички видове експертизи. Те са 10 на брой и обхващат различни сфери от криминалистиката, граждански, търговски дела в съдебната работа.

Албена Желязкова обясни, че специалистите от списъка няма да получават възнаграждение сдружението. По-скоро инициативата се свързва с доверието към тях. Средства се получават само при назначаване в съда.

Повече информация може да получите от сайта на Асоциацията

[box_info]Инж. Албена Желязкова – консултант недвижими имоти, строителство, земеделски земи 0888 46 68 13[/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук