Асен Василев ще води листата на „Продължаваме промяната“ в Хасково

Асен Василев ще води листата на политическия проект „Продължаваме промяната“ в Хасково. Кирил Петков ще е водач в Пловдив.

Мисля, че е най-нормално водачите да са там, откъдето са родом, защото познават града, а хората познават семейството“ – обяви пред Plovdiv24.bg бившият служебен министър на финансите.

Той ще е водач на листата ни от Пловдив, а аз от Хасково, където съм роден и съм учил, обяви, цитиран от „24 часа“ Василев.

В Пловдив Кирил Петков и Асен Василев стартираха акцията по събирането на подписи за явяване на изборите. В петък ще са в Стара Загора, а в събота – в Хасково…

Асен Василев е роден в Хасково през 1977 г. на символната дата 9 септември. Той е възпитаник на хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“. Василев е бил изпълнител в училищния хор „Лира“ и се е пробвал като радиоводещ в последната си година в училище. Завършил е през 1996 година и е спечелил пълна стипендия за университета Харвард…Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук