Асен Блатечки и Николай Урумов в хитова комедия на димитровградска сцена

контакти

Асен Блатечки и Николай Урумов ще играят в хитовата комедия „Методът Грьонхолм“, на сцената на ОДТ „Апостол Карамитев“ в Димитровград. Участват още Светлана Бонин и Христо Бонин. Автор е Жорди Галсеран, а постановката – дело на Пламен Панев.

Спектакълът ще се състои на 29 ноември, от 19:00 часа. Билети могат да се закупят от касата на театъра в Димитровград. Допълнителна информация на тел. 0879294603 и 039166336.

„Методът Грьонхолм“ е бляскава комедия. Тя проследява как протича кастинг в огромна супер известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведски психолог.

В стерилното помещение без изход се срещат четирима кандидати за добре платена длъжност. Вместо обичайното събеседване, им предлагат странна игра. Невидимият шеф им поставя задачи, коя от коя по-нелепи и подозрителни, тласкайки конкурентите в битка на живот и смърт. Зловещият офис-трилър е блестящо написан и безпощадно разголва съвременните отношения между героите, обсебени от страстта към парите и високите постове, казват в аванс от театъра в Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук