АРСЕНАЛ ОТ САМОДЕЛКИ ОТКРИТ В КЛИЕНТ НА ПОЛИЦИЯТА

контакти

Арсенал от самоделни оръжия и патрони откриха димитровградски полицаи в жилището на свой познайник. В събота те проверили жилище на ул. „Д-р „Т. Стоилов“ в Димитровград, информират от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Намерени са и иззети: самоделна малокалибрена пушка с дължина 110 см – с оптика и пълнител, устройство наподобяващо пистолет с четири цеви, устройство наподобяващо пистолет с една цев, револвер, пистолет с бакелитова ръкохватка с пълнител. В жилището криминалистите откриват още 9 малокалибрени патрони – кал. 6,35мм, 3 ловни патрони – 12 кал., 10 бойни патрона. Оръжията и боеприпасите са предадени от 57-годишния „клиент на полицията“ с протокол.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по него продължава, уточняват от пресслужбата на полицията в областния град.



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук