Арест за бабаит, заплашил друг с транжиране

контакти

Бабит е бил арестуван, след като заплашил друг с транжиране. „Ще те нарежа на парчета“!, извикал той към него, държейки в ръката си нож.

Случаят е от 13 декември в Хасково, съобщават днес от Районния съд, който взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на 46-годишния обвиняем, отправил заплахи за убийство.

Разпрата станала на бул. „България“. Липсват обаче данни за причините, както и какво е провокирало реакцията към другия – 42-годишен.

От съда посочват, че задържаният е осъждан два пъти за тежки умишлени престъпления, които изтърпял с ефективни присъди. Също така е с адресна регистрация извън Хасково, което допълнително изключва възможността да бъде взета по-лека мярка за неотклонение, тъй като може да затрудни провеждане на разследването.

С оглед на тези съображение съдът намери, че следва да бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия. Определението подлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд – Хасково в 3-дневен срок.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук