Арестуваха двама, ограбили старец в Хасково

Младеж на 18 години е задържан в районното управление в Хасково за грабеж на старец в областния град. Арестуван е и 20-годишен, като съпричастен, информира в бюлетина си МВР – Хасково.

В 13 часа вчера сигнал за грабежа подал 86-годишен, който заявил, че половин час по-рано на улица „Булаир“ в областния град бил нападнат от непознато за него момче, което издърпало със сила мъжката му чантичка. В нея имало 1045 лева, дебитни карти и телефон.

Незабавно е създадена организация по издирване на извършителя. По горещи следи е задържан младежът, който признал действията си пред разследващите и предал част от парите.

В хода на работата, като съпричастен към деянието е арестуван и 20-годишен, който в момента изтърпява ефективно наказание – пробация. Той също описал механизма на извършване на престъплението и предал доброволно друга част от откраднатите пари.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук