АПИ КАЗВА ЗАЩО ЛИПСВАХА СТИКЕРИ В ПЪРВИЯ ДЕН

контакти

Защо в първия ден на февруари, когато влязоха в сила новите винетни стикери, те липсваха по местата, където трябва да ги има в Димитровград, отговори на наше запитване Агенция Пътна инфраструктура /АПИ/.

Отпечатаните винетни стикери се предоставят на дистибутора, който ги разпределя според заявките от дистрибуторската мрежа – бензиностанции, пощенски клонове, големи вериги магазини за хранителни стоки, областните пътни управления и гранично контролно-пропускателните пунктове – над 3000 разпространителски пункта на територията на цялата страна. От тях над 1100 са с денонощен режим на работа.

Извършва се проверка на сигналите за липсващи винетни стикери. Ако при нея се установят пропуски, дистрибуторът ще понесе санкции по договора.

Дистрибуторската мрежа е заредена общо с над 2,3 млн. бр. винетки. От тях до края на януари са продадени 523 257 броя годишни за леки автомобили, на 1 февруари допълнително беше предоставен на дистрибутора тираж от 100 000 броя. В понеделник мрежата ще бъде снабдена с още 120 000 стикера.

Пълният списък на пунктовете за дистрибуция можете да намерите в приложения линк http://www.api.government.bg/images/api/distributors.pdf, информират от пресцентъра на пътната агенция.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук