АНОНИМНИ ОТ ГЕРБ – ХАСКОВО СПЕЧЕЛИХА ТУРНИР В ДИМИТРОВГРАД

Тимът на „Анонимните“ спечели надпреварата по футбол на малки врати, провела се на стадион „Раковски“ за празника на Димитровград. Отборът грабна купата и я занесе в съседно Хасково. На играчите я връчи кметът на общината Иво Димов. Интересен акцент бе, че футболистите ритаха с тениски на ГЕРБ. Вижте с какви фланелки играят, подхвърли някой от публиката към градоначалника. Те затова спечелиха, отвърна доволно Димов. Въпреки това остана разочарованието, че купата няма да остане в града край Марица. Той покани хасковлиите да участват на следващия – Коледен турнир по футбол на малки врати. Обеща, че тогава ще има и финансов стимул.

„Анонимните“ победиха отборът на „Райзенфорс“ с 5:2. Те си осигуриха победата още през първата част, когато водеха в резултата с 4:1. Третото място взеха момчетата от „Детройт“. Те буквално скъсаха мрежата на тима на „Димитровград“, надделявайки с 11:3.

С турнира по футбол на малки врати почти приключи спортната програма за празника. На 31 август, от 11 часа, на плувен комплекс „Раковски“ ще има водни игри. От 17 часа същия ден на ул. „Емилиян Станев“ до тенис кортовете ще се проведе Stunt show – мотоакробатика и каскади. 

Спешни и изгодни имоти от „Славяна консулт“. Виж на www.slavyana.com Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук