АНЕКДОТ: ГИД УПЪТВА В КРЪГОВОТО НА „ХАСКОВСКА“

Околовръстен път
контакти

Председателят на общинския съвет Стефан Димитров разказа анекдот в началото на пресконференция. В него става дума как Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, идвала на инспекция от Хасково и влезнала в кръговото на околовръстния път.

На кръстовището на „Хасковска“ имало едно момченце от ромски произход, което казало: „Добър ден, како, много си хубава! Дай един лев, че животът е много труден“. Тя му дала и продължила. Озовала се обаче много бързо на друго кръгово. И на него я посрещнало ромче, което отново поискало един лев. Тя му дала и отново продължила. Оказала се на още едно кръгово бързо. Видяла момченце, приличащо много на предишното, което отново поискало левче. Попитала: „Май имаш много братя и сестри, на всяко кръстовище ли сте? Ромчето казало: „Како, ако ми дадеш 10 лв., ще те извадя от кръговото“.

Стефан Димитров разказа вица, критикувайки липсата на указателни табели в кръговото на околовръстния. Няма такива, указващи пътя за Хасково, Кърджали, Стара Загора, центъра на Димитровград. Има една, която показва посоката за Кърджали, но трябва да се завъртиш два пъти, за да разбереш. За Хасково и Стара Загора няма, заяви той.

Кметът Иво Димов каза, че поставянето е задължение на фирмата – изпълнител. Според него такива табели има. Не са големи, защото пътят все още е в ремонт.

 



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук