Ангел Цанков отново директор на МВР – Хасково. Докога?

Старши комисар Ангел Цанков отново е директор на Областната дирекция на МВР – Хасково. Той обаче е с ограничени правомощия, с отнет достъп до класифицирана информация.

Не е ясно каква е причината за това, но неофициално се говори, че амбицията е да бъде избран друг титуляр на поста. Споделя се още, че по всяка вероятност, на Цанков ще бъде предложен друг пост в системата…

Припомняме, че в началото на юни тази година със заповед на министъра на вътрешните работи, старши комисар Венцислав Кирчев бе временно преназначен за директор на структурата на вътрешното министерство в Хасково. Тогава бе изрично подчертано, че това ще е до завръщане на титуляра, но не по-късно от 1 година. А преди дни Кирчев пое към София, назначен за директор на Главна дирекция „Национална полиция“.

В началото на юни титулярът Цанков бе в болнични. Впоследствие, към края на октомври тази година се разбра, че той временно е назначен в звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи. Явно, вече не е там и отново е начело на МВР – Хасково. Ще остане ли на поста, ще му бъде ли предложен друг, ще приеме ли или ще излезе от системата, ще се разбере.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук