АНГЕЛ НАЙДЕНОВ: СПРАВИХМЕ СЕ. ИЗГРАДИХМЕ ЗАЩИТА ПО ГРАНИЦАТА

контакти

Справихме се. Имаме изградено защитно съоръжение и монтирана охранителна мрежа, каза министърът на отбраната Ангел Найденов по време на медийния ден, който се проведе днес, в района на възпрепятстващото съоръжение на българо-турската граница, съобщават от МО. Той подчерта, че неговото изграждане е военна операция на Сухопътните войски, която ще бъде приключена на 20 юли и до края на месеца съоръжението ще бъде сдадено на Министерството на вътрешните работи, което е реалният поръчител на проекта.

Изграждането на оградата беше сложно както като проект, така и като реализация поради трудните условия, каза още министър Найденов и допълни, че военнослужещите от Българската армия са работили при максимално натоварване и с чест са изпълнили поставената задача. Той заяви, че нито една друга структура не би се справила с построяването на съоръжението при тези условия и на тази цена. Изпълнихме задължението си и мисля, че това, което виждаме, е достатъчно впечатляващо, каза министърът на отбраната.

В заключение той благодари на всички военнослужещи и цивилни служители, които взеха участие в реализирането на проекта за професионализма и изключително бързите темпове на работа.

Снимка от Министерството на отбраната

 

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

 

office2 ban

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук