„Алтернативата на гражданите“: Подкрепяме кандидати за кметове с авторитет

контакти

Ние подкрепяме кандидати с авторитет, с житейски опит, които разбират проблемите на хората, коментираха от местна коалиция „Алтернативата на гражданите“ при представянето на част от кандидатите си за кметове на населени места в община Димитровград, които ще участва на местните избори на 29 октомври.

Ще ги подкрепим не просто, за да ги издигнем, а за да се опитаме да решим проблемите на всяко едно населено място. Всеки един човек трябва да може да намери своята реализация. Тук е ролята на кметовете да защитят своите населени места и ролята на Общинския съвет да покаже, че средствата от общинския бюджет, от над 80 млн. лева, ще бъдат разпределени справедливо, заяви лидерът на коалицията Стефан Димитров.

По темата той продължи, че за селата трябва да бъдат разпределяни допълнителни бюджетни средства, за да се подкрепя изборът на хората да живеят в тях. По думите му, едно са средствата, друго – как те се разпределят и как са подредени приоритетите.

Представяне на част от кандидатите за кметове на кметства на „Алтернативата на гражданите“ направи Калина Монева, от страна на коалицията, както следва: Младен Колев – за село Добрич, Димитър Делчев – за село Брод, Димитър Тъпанков – за село Долно Белево, Тихомир Кирчев – за село Крепост, Петьо Петков – за село Черногорово, Григор Митев – за село Злато поле, Петър Тодоров – за град Меричлери, Тодор Атанасов – за село Каснаково, Димитър Димитров – за село Здравец, Пею Колев – за село Сталево, Иво Филев – за село Странско, Костадин Атанасов – за село Ябълково, Иван Хубенов – за село Радиево…

Самите те при представянето си обявиха приоритети, обхващащи социалната сфера, инфраструктурата и водоподаването, развитие на туристическите обекти, развитието на детски площадки и спорт в населените места на територията на община Димитровград. Основното им виждане е, че животът за всички, от най-малките до най-възрастните, трябва да бъде по-добър и достоен.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук