Акция срещу търговия с гласове в област Хасково

контакти

Акция срещу търговията с гласове, битовата и конвенционална престъпност се провежда на територията на област Хасково. Тя е по разпореждане на главния секретар на МВР, стана ясно от изявление на директора на Областната дирекция на вътрешното ведомство старши комисар Любомир Николов.

От тази сутрин се извършва специализирана полицейска операция, свързана с проверки на сигнали, касаещи изборните права на гражданите. Съвместно с това проверяваме лица, представляващи оперативен интерес, търговски обекти, заложни къщи, автоморги и обекти, осъществяващи стопанска дейност, обясни Николов.

Към този момент в акцията няма задържани за купуване на гласове, стана ясно от думите му. Директорът допълни, че се получават данни от различен тип, касаещ нарушаване на политически права на гражданите, които се проверяват.

Задържани, засега, са няколко човека за притежание и разпространение на наркотични вещества и фалшиви стоки. По предварителни очаквания, конкретната полицейска операция трябва да приключи в рамките на ден.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук