АКТЬОР ПОКАЗВА ПРЕЗ ДЕТСКИ ОЧИ МЪЖ И ЖЕНА В КРЕВАТА

контакти

Актьорът Делчо Тодоров показва през детски очи „Чуждата жена и мъжът под кревата“, по Достоевски. Той е ръководител на театрална школа „Апропо“ към „Детски и младежки център“.

Това е едно съвременно представление, пречупено през погледа на днешната младеж. В него се разглежда вечната тема за ревността. Нашите деца се вълнуват от подобни и всички останали теми. Във времена на криза на ценностите е хубаво човек да се обърне към класиката. Разбира се, тя е преосмислена през нашия поглед. Обикновено работим авторски спектакли. Това е представление за деца от деца на тяхната възраст. Ще има много смях, сълзи и театрални каламбури, заяви актьорът.

Премиерата на „Чуждата жена и мъжът под кревата“ ще се състои на 27 март, от 18 часа, в бившето кино „Медея“. Входът е свободен. Сценаристи са Тодор Славов и Кристина Костова. Това е четвърто представление на театралната школа. Създадена преди три години, в момента работи с 15 деца. Събират се три пъти седмично по график, за репетиции.

На Тодор Славов, известен още като маг Теос, му предстои международно участие в Одрин в магическо шоу. Кристина Костова тази година ще кандидатства в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Едно от момчетата миналата година бе прието в ПУ, със специалност „Актьорско майсторство“, похвали се Делчо Тодоров. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук