Актове за дузина абитуриенти, висящи от прозорците на колите

контакти

12 са абитуриентите в региона, на които до момента са съставени актове и фишове за неспазване на разпоредбите на Закона за движение по пътищата, съобщава от МВР – Хасково.

Глобите са наложени за показване от прозорците и люковете на автомобилите, с които са пътували, както и за надуване на клаксони.

Санкциите са съставени от служителите на реда на абитуриенти по време на изпращането им от училищата. Пътните полицаи предупреждават, че проверките ще продължат и съветват младите хора, че ще бъдат безкомпромисни при подобни неразумни прояви.

Както всяка година, така и тази, полицейските служители ще осигуряват безопасността и охраната на абитуриентите в празничната им нощ. Ще бъдат проверени увеселителните заведения, маршрутите на придвижване и движението в районите на училищата. Полицаите ще следят за недопускане на пътни инциденти и употреба на алкохол от страна на водачите.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук