АКТИВИ ЗА 76 000 ЛЕВА ПРОДАВА НАП В ХАСКОВО

Активи за 76 000 продава през януари НАП в Хасково. Те са обявени на търгове заради неплатени в срок данъци и осигуровки от страна на досегашните им собственици. С приходите от продажбите напълно или частично се погасяват съответните задължения, уточняват от офиса в Хасково.

От днес, например, в Хасково може да бъде огледан лично от заинтересованите лица товарен автомобил Scania, който е в много добро техническо състояние. Самосвалът е със задно разтоварване, има стоманен кош и е оценен от експертите на 33 600 лева. Огледите му продължават до 16-ти януари, включително, след уговорка с публичния изпълнител от НАП, водещ продажбата. Подробности за нея са достъпни в интернет на следния адрес.

Също от днес могат да бъдат огледани, заедно с публичен изпълнител от Агенцията, товарно ремарке, модел туристическо, с първоначална цена 500 лева; мотоциклет за 1 300 лева и лек автомобил Volkswagen  от 2006 година, оценен на 8 200 лева.  Ценови предложения за тези превозни средства, както и депозити за тях, които са в размер на 20% от първоначално обявените цени, се приемат до 17-ти януари.

До 13-ти януари, пък, може да бъде огледан имот в Димитровград, намиращ се в Източна индустриална зона, в местността „Белия бряг“. Първоначалната му цена е 32 500 лева. Обявите могат да бъдат разгледани в интернет страницата на Агенцията www.nap.bg .

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка за принудително събиране на задължения към бюджета. При финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, от Агенцията препоръчват на гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук