„Ако викаш, ще те претрепя“, крещял осъден на 4 години за блудство и опит за изнасилване

„Ако викаш, ще те претрепя…“ Това били част от заплахите, които крещял към жертвата си 21-годишният Х. М., който направил опит да се съвкупи с 44-годишна в Любимец в края на юни миналата година, против волята й. Същият, по обвинителен акт на Районна прокуратура – Свиленград, е осъден днес на 4 години затвор за блудство и опит за изнасилване.

Младежът причакал пострадалата близо до басейн и я издърпал в тревни площи край река Марица, където извършил блудствени действия и опит за изнасилване, за които е осъден. Той, освен че викал заплашителни думи, удрял жената по главата и лицето.

Делото се разгледа по реда на съкратеното съдебно следствие, тъй като Х признал всички факти и обстоятелства по обвинителния акт. Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Хасково, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук