АГРЕСИЯТА СРЕД МЛАДИТЕ ПОКАЗА С ФИЛМ ЖУРНАЛИСТКА

агресия сред младите
контакти

Журналистката от Българското национално радио, програма „Хоризонт”, Емилия Антова представи своя филм „Умирай лесно”. С него тя показа повишаващата се агресия сред младите хора. Прожекцията се състоя вчера в зала „Гроссето” от 17:30 часа. Зрителите видяха първата част на филма, засягащ проблема за превенцията при работа с деца.

Димитровград е един от немалкото градове, в които се отделя внимание на младите. В други общини казват, че сега не могат да се занимават с тези проблеми. Според тях това било работа на родителите, заяви журналистката преди началото на филма.

Няколко думи каза и кметът Иво Димов, който поде кампания в посока превенция при работа с подрастващите. Част от нея е „Умирай лесно”.

Лентата е направена по действителни случаи. Показва разтърсващи форми на насилие сред младите и агресията в училище. Разказва драматичните съдби на няколко семейства, свързани с конкретни форми на насилие. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук