АВТО: АКЦИЯ ЗА КОЛАНИ И КАСКИ В ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

За пореден път България ще се включи в организираната по линия на Европейската организация на службите на пътна полиция /TISPOL/ полицейска операция за контрол на пътното движение, съобщават от Пресцентъра на МВР.

От 10 до 16 март на територията на всички държави-членки ще бъдат извършени засилени проверки за използването на колани от шофьорите и пътниците в колите. Ще се следи стриктно за използане на каски от мотористите, както и за наличието на обезопасителни системи при превоза на деца в автомобилите.

Въздействие върху отговорността на водачите и пътниците и съхраняване на собствения им живот са сред основните цели на акцията. По време на нейното провеждане ще се проверява наличието на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.  

[box_info]Компютърен сервиз и наблюдение от ВЕДИА-Х ЕООД – Димитровград – www.vedia-x.eu[/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук